Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.049 Ft
Menny.:db

CALEXOTICS - POWER BALLS ANÁLIS FEKETE

Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Szerezhető hűségpontok: 426
Nem értékelt
14.049 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kínai labdák, amelyek tökéletesek a kegelgyakorlatokhoz. A luxus szilikonnal borított golyók néhány nap alatt erősítik a medenceizmokat, és javítják a nők szexualitását és érzékiségét.

Így közvetve a pár is profitálhat a kínai golyók erejéből.

Erősítse személyes örömeit az erotikus Power Balls golyókkal. Ezek a könnyen használható, többcélú szerelemgolyók remekül kiegészítik az egzotikus játékok gyűjteményét, és korlátlan orgazmikus extázist nyújtanak.

Belső stimulációra tervezték őket. Használd őket egyedül vagy a partnereddel való élvezetes előjáték részeként. 5 darab, 3 cm átmérőjű, különálló, nehéz golyóból állnak.

Tartó ABS anyagból készültek, és sima, sima latex bevonattal rendelkeznek a kényelem és az élvezet érdekében. A szerelemgolyók mindegyike egy masszív, erős nejlonzsinórhoz van rögzítve, hogy megkönnyítse a belső behelyezést és a visszahúzást.

Egyszerre csak egy golyót helyezzen be, és élvezze az INTENSEen izgalmas érzéseket, mielőtt egy másikat behelyezne. A fokozott érzékenység és a még több szórakozás érdekében a játékidő alatt mindig minőségi síkosítóval használd őket.

A szerelemgolyók kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt tökéletesek, és remekül alkalmasak izomtónusnövelésre és edzésre. A rendszeres játék stimulálja és erősíti a medencefenék Kegel-izmait.

Minden használat előtt és után tisztítsa meg a latexbevonatú golyókat játéktisztítóval.

  • Állandó átmérő: 3 cm
  • Súly: 160 gramm

California exotics mindig a szexualitás élvonalában!

Minden használat előtt és után tisztítsa meg a latexbevonatú golyókat játéktisztítóval.

Mindig a szexualitás élvonalában!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Gyártó Fukker
Mélység 75mm
Az oldal tetejére