Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Anális, szilikonos

Az élet nem mindig sima út és néha szükség van egy kis extra segítségre.

Tehát, mi is az az anális síkosító? Nos, ez egy olyan anyag, amit az ember a végbélbe juttat, hogy segítse az ott történő behatolást. Az anális síkosítók olyan különleges formula alapján készülnek, amelyek kifejezetten erre a célra lettek tervezve.

Az anális síkosítók általában nagyon sima, sűrű folyadékok, amelyek kis mennyiségben is nagyon hatékonyak. Azonban fontos megjegyezni, hogy az anális szexhez szükséges síkosítóknak általában nagyon jó minőségűnek kell lenniük, mivel az anális nyálkahártyák érzékenyek és könnyen sérülnek.
A legnépszerűbb típusok közé tartoznak az olaj és a szilikon alapú síkosítók.

Az olaj alapú síkosítók nagyon tartósak és nagyon csúszósak, de figyelembe kell venni, hogy az olajok a latex alapú óvszerekhez nem ajánlottak, mert azokat megrongálhatják. A víz alapú síkosítók általában univerzálisak, mivel bármilyen típusú óvszerrel használhatók és könnyen eltávolíthatók a bőrről és a ruhákról is. Viszont viszonylag hamar felszívódnak. A szilikon alapú síkosítók általában a legtartósabbak és nem száradnak ki olyan gyorsan, mint a víz alapú társaik.

Szóval, ha szükséged van egy kis extra segítségre a dolgok gördülékenyebbé tételéhez az ágyban, az anális síkosítók nagyon jó megoldást jelenthetnek. Csak tartsd szem előtt, hogy mindig válassz egy minőségi terméket, és használd megfelelően!

Rendezés:
Az oldal tetejére