Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Top 3 nikotinos és nikotinmentes hevítőrúd bemutatása

Top 3 nikotinos és nikotinmentes hevítőrúd bemutatása

A legjobbak kiválasztása sosem könnyű feladat, miközben aki hevítőkészüléket használ, mindig keresi az igazi ízt. Ha szeretnéd tudni, hogy szerintünk mely márkák, milyen ízesítései fértek bele a Top válogatásba, akkor olvasd végig ezt a cikket!

Választani, de hogyan?

 

A kedvenc ízekre rátalálni örömteli pillanat, azonban sok csalódás előzheti ezt meg. Ezeket segíthet megelőzni egy ajánló, ahol mások tapasztalataiból okulhatunk. Azonban mivel az ízlés és az ízlelés is szubjektív dolog, nyilván nem tekinthetőek általános érvényűnek az alábbi minősítések. Mi most nem rangsort állítunk fel, hanem több szempont szerint válogatjuk ki a kategória legjobbját. Persze, aki nem hisz nekünk, járjon utána!

 

 

Nikotinos hevítőrudak

 

A legjobb dohány íz

 

A Heccig Kentucky Tobacco terméke egy nikotinos hevítőrúd, amely talán a legközelebb áll a hagyományos cigaretta által nyújtott ízélményhez. Aki füstmentes alternatívaként váltott a Heat-Not-Burn technológiára, de a megszokott ízvilágot keresi, annak érdemes ezt a márkát kipróbálni. Persze ne várd teljesen ugyanazt a zamatot, de az emlékezéshez tökéletes választás a Kentucky Tobacco.

 

A legjobb citrusos ízélmény

 

A Genmist citromos ízesítésű hevítőrúdja valóban azt nyújtja, amit kínál. Igazi citrusos ízvilág, halvány mentollal színezve. Ha kicsit fáradt vagy és jól esne egy frissítő, vagy egy nehéz napon folyamatosan teljesítened kell, akkor tartsd magad formában ezzel az üdítő nikotinos termékkel. A mentol szolidan meghúzódik a háttérben, és teret enged a kellemes citrusos aromának, amely leginkább a grapefruit ízére emlékeztet.

 

A legfurcsább ízesítés

 

Ezt a címet méltán ragadja magához a Leme Sós bogyó ízű nikotinos hevítőrúdja. Feltehetően világos elképzelésed sincs, hogy milyen íze lehet a sós bogyónak. Meg egyáltalán, mi az? Nagy valószínűséggel a gyártó fantáziájának szüleménye csupán ez a különlegesség, melytől némi sós tengeri fuvallatot és talán valamilyen bogyós gyümölcs mellékízt várnánk. Ha kíváncsi vagy, hogy mennyire felel meg ennek a Leme terméke, akkor próbáld ki azonnal! De ne hagyd, hogy a hangsúlyos mentol megzavarja ezt a fantáziaképet.

 

Nikotinmentes hevítőrudak

 

A legmentolosabb hevítőrúd

 

A menta kedvelői számos márka és ízerősség közül választhatnak. Aki azonban a legeslegmentolosabb hevítőrudat keresi, az válassza a Leme nikotinmentes Ice lemon termékét. Vigyázz! Igazi jeges élményben lesz részed. Ha csak egy kis frissítőre vágysz, elég egy szippantás a dobozba, melyből hideg fuvallatként csap meg a mentol illata. Ha pedig rá is gyújtasz, akkor ne csodálkozz, ha felpörögsz, mert teljesen elborít a hűvös mentol.

 

A leggyümölcsösebb választás

 

Nem véletlen, hogy a Genmist márkának a legnépszerűbb terméke az áfonyás hevítőrúd. Már amikor a dobozt felnyitjuk, átható mennyei áfonya illat simogatja az orrunkat, amely az ízélményben is markánsan jelen van. A szintén meghatározó menta íz érdekes módon jól kiegészíti és talán erősíti is az áfonya zamatát, így tökéletes harmóniát alkotnak együtt. A gyümölcsös ízhatás annyira határozott, hogy kellemes utóízként hosszan a szánkban marad, elnyújtva ezzel a dohányzás élményét. A termék nikotinmentes és nikotinos változatban is kapható.

 

A legjobb ízesítés mentol nélkül

 

A legtöbb hevítőrúd, kiváltképp a gyümölcsös ízek, több-kevesebb mentolt is tartalmaznak. Ezzel feladják a leckét azoknak, akik kerülni szeretnék ezt az erőteljes aromát. De nincs lehetetlen! A Heccig Butter biscuit, azaz vajaskeksz ízű hevítő rúd kellemes ízélményt nyújt, mentol és nikotin nélkül. A doboz illata akár egy mesés süteményes dobozé, úgyhogy könnyen nassolást okozhat. Bár az íz erőssége nem mérhető egy szelet süteményéhez, de az édeskés zamat visszafogott, mégis harmonikus ízhatást nyújt.

 

Ha maradt még benned bármilyen kérdés a termékeinkkel kapcsolatban, szívesen válaszolunk neked. Keress minket bátran elérhetőségeinken!

Tartalomhoz tartozó címkék: genmist healcier hevitorudak
Az oldal tetejére