Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dohánymentes Snüssz

Snüsszözz! Másként…
Mi jut eszedbe, ha a snüsszre gondolsz? Valószínüleg a kis tasakba rejtett dohány, amit az íny és ajkak közé teszünk, ahol a nyálkahártyán keresztül felszívódik. Nálunk majdnem erről van szó, viszont egy hatalmas különbséggel: A mi webáruházunkban kapható snüsszök mind dohány, és nikotinmentesek. Bizony, a nálunk kapható snüsszök a legkisebb mértékben sem tartalmaznak dohányszármazékot vagy nikotint. Maximum, esetenként koffeint.


Mi van a snüsszben?
A webáruházunkban kapható snüsszök alapja különböző növényekből, teából áll össze. Ez márkánként és ízenként változhat, úgyhogy ha szeretnéd megtudni mi van pontosan a snüsszödben, érdemes a termék leírásában keresni. :) Emellett, az ismertetőben azt is feltüntetjük, hogy van-e az adott fajtában koffein.


Miért érdemes kipróbálni?
Nem tartalmaz se dohányt se nikotint, de a koffeinszükségletedet minden további nélkül kielégíti. Koffeinmentes verziót is találsz, ha arra vágysz és használata közben nem kell köpködni. Mindem
ellett, nagyon izgalmas ízekkel teszi színessé a hétköznapokat!


Snüssz gyakori kérdések
Mi a snüssz káros hatása?
Alapvetően a dohány rágása nem egészséges és sok káros mellékhatása lehet. A sárgult fogaktól azok kiesésén keresztül, még a száj és gyomorrák kialakulásában is nagy szerepet játszhat. Viszont ne felejtsük el, hogy mi nem árulunk dohány és nikotin tartalmú snüsszt. Így ezek a veszélyek a mi vásárlóinkat nem fenyegetik.


Nehéz a snüssz használata?
Egyáltalán nem. Válassz egy ízt, és a tasakot tedd a fogínyed és a szád belső fala közé. Ha extra snüsszt választasz vigyázz, csíp!


Mik a snüssz mellékhatásai?
Általában, a dohány tartalmú készítmények esetén enyhe kábulást, fáradtság érzetet, néhány esetben hányingert, rosszullétet is tapasztalhatunk. Ez a mi termékeinkre nem vonatkozik, mivel azok nikotin mentesek.


Mi a snüssz jelentése?
Rágódohány. De ha nálunk adod snüssz vásárlásra a fejed, akkor dohánnyal garantáltan nem fogsz találkozni.


A snüssz legális magyarországon?
Igen.

Rendezés:
Az oldal tetejére