Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden, amit az Unicco - márka kapcsán tudni kell

Minden, amit az Unicco - márka kapcsán tudni kell
Te tudod, hogy miben más az Unicco mint minden más? A válasz a nikotinsó, a legjobb megoldás, ha nehezen megy a leszokás.

Az Unicco története

 

A dohányzás elterjedésével egy idő után megnőtt az igény az attól való megszabadulásra is. Az idők folyamán egyre többen döbbentek rá a káros voltára, ami oda vezetett, hogy aki elég erős volt hozzá, az le tudta tenni egyedül. Sokaknak ez nem sikerült, így óhatatlanul is elkezdtek gondolkodni azon a nagyobb gyártók, hogy hogyan tehetnék egészségesebbé a dohányzást. Erre alapvetően kétféle megoldást találtak, aminek jövője is van, mégpedig az elektromos cigaretta és a különféle hevítőrudak használata. Mindegyiknek megvan a maga jelentősége és célközönsége, így nem meglepő, hogy ezt az irányvonalat követik a mai napig. 

 

A dohányzás azért káros főként, mivel a nikotin függőséget okoz, nem is beszélve az égés során belélegzett számos kártékony anyagról. Ezek súlyos megbetegedéseket okoznak a tüdőben.

 

Hogy ezt elkerülhessük, az Unicco megalkotta a különböző, teaalapú hevítőrudakat, amiknek számtalan előnye közé tartozik, hogy 100 százalékosan nikotinmentesek. 

 

 

Mit kell tudni az Unicco - márka hevítőrúdjainak összetételéről, és kik használják?

 

A dohányzás kevésbé káros formájaként jöttek létre a különböző hevítőkészülékek, amiknek köszönhetően nem következik be égés a dohányzás során. Mivel a hagyományos cigaretta 800 fokon égeti a dohányt, így abból rengeteg káros anyag szabadul fel, mint a nehézfémek, formaldehid és kátrány, hogy csak néhányat említsünk. Arról nem is beszélve, hogy azáltal, hogy ég, égéstermék és füst is keletkezik, azaz a környezet is szívja a káros anyagokat, akár akarja, akár nem. 

 

Ezzel szemben a hevítőkészülékek 250-350 fokon hevítik a hevítőrudakat, ami elegendő ahhoz, hogy a nikotin felszabaduljon, de kevés a többi káros anyag számára. Arról nem is beszélve, hogy a hevítőrudak sokkal közelebb állnak a dohányzás élményéhez, mint az e-cigi. Ez azért van, mert míg az elektromos cigaretta dohánytartalmú liquidet hevít, addig az Unicco termékek kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak. 

 

Mivel nikotintartalmúak a hevítőrudak, így nem lehet kijelenteni, hogy ez a dohányzás egy egészséges módja, de valamivel kevésbé káros, mint a hagyományos cigaretta. Jellemzően azok fogyasztják az Unicco termékeket, akik nem leszokni szeretnének a dohnyzásról, hanem csak egy egészségesebb válfajra nyergelnének át. Akik ezeket használják, azok fokozottan figyelnek a környezetükre, hogy ne jöhessen létre passzív dohányzás és ne keletkezzen füst, ami környezetszennyező is egyben. 

 

 

Mitől más a nikotinsó tartalmú hevítőrúd, mint a többi?

 

A fejlesztések során létrejött egy zöld tea alapú hevítőrúd széria, a Ccobato, ami igencsak kedveltté vált, és emellett rendelkezett még egy óriási nagy előnnyel is. A töltetnek hála nem tartalmaz nehézfémeket, ami így elégni vagy felhevülni sem tud, azaz a tüdő szempontjából igencsak jó választás, hiszen nem rakódik le és nem okoz egészségügyi károsodást. 

 

Ez az újdonság kapott egy kis extra nikotinsót, aminek következtében elkészült egy természetes, ám mégis nikotintartalmú hevítőrúd, az Unicco. Leginkább azoknak ideális választás, akik nem szeretnének egy életre leszámolni a nikotinfüggőséggel, illetve nem tudják letenni végleg a nikotint. Számukra ez jelenti a dohánymentes, de mégis nikotinnal ellátott élvezetet. 

 

Szerencsére a hevítőkészülékek jelentős része kompatibilis egymással, így semmi akadálya annak sem, ha nikotintartalmút hevítőrudat hagynánk el és cserélnénk nikotinmentesre, nem szükséges hevítőkészüléket cserélni, csak alaposan kitisztítani a használat előtt

 

A nikotinsó legfőbb előnye abban rejlik, hogy a keletkező gőzt könnyebb belélegezni, és ezáltal az elfogyasztható nikotinkoncentráció is megnövekszik. A nikotinsót ma már használhatjuk hevítőrudakban és e-liquidekben egyaránt. 

 

 

Milyen ízekben kaphatóak a különböző Unicco hevítőrudak?

 

Az Unicco hevítőrudak alapja a zöld tea, a menta és a nikotinsó. Mivel mindegyik egy természetes anyag, így emellé maximum az ínyenceknek kell egy kis üdítő ízesítés. Attól függetlenül, hogy mit is kedvelsz igazán, azaz inkább a hagyományos, markáns ízeket vagy épp izgalmas gyümölcsízeket, akkor ne habozz, próbáld ki minél előbb!

 

Mivel ilyen ízeket nem találsz a hagyományos dohányoknál, így ha ízlik, akkor akár az is bekövetkezhet, hogy felhagysz a káros szenvedélyeddel. A hevítőrudakat elérheted:
 

  • Hagyományos​
  • Mentol
  • Áfonya
  • Narancs
  • Őszibarack 
  • Sárgadinnye ízekben 
 

Ezek mindegyike csábít arra, hogy kipróbáljuk, persze csak ha megvan hozzá minden, ami szükséges. Igazi különlegességeket kóstolhatsz az Unicco-nál. 

 

 

Kinek és mikor való?

 

Az Unicco termékeit nehéz így beskatulyázni, hogy kinek is való igazán, de leginkább talán azoknak, akik értékelik a füstmentes, illatos, gyümölcsös aromákat. 

 

Emellett fokozottan ajánlott azoknak az embereknek, akik szeretnének leszokni a dohányzásról, de legalább csökkenteni akarnak a mennyiségen. Ha pedig már ismered a különféle hevítőrudakat, akkor talán itt az ideje, hogy kipróbáld ezt is. Könnyen lehet, hogy a dohánytartalmú hevítőrudakról szeretnél leszokni, így az Unicco átmenetet képez a dohányzás és a leszokás között. Ha pedig már úgy érzed, hogy sikerült letenni a nikotint, akkor következhetnek a különféle nikotinmentes hevítőrudak. Ezek bár nem tartalmaznak nikotint, de a dohányzás élményét nem veszik el senkitől. Tehát lehet, leszoknál, de hiányzik a reggelihez a jól megszokott mozdulatsor. Ilyenkor tegyél kivételt, hiszen ahhoz, hogy hatékony legyen a leszokás, kell valami, amibe kapaszkodni lehet. Ilyen esetben a nikotinmentes vagy az Unicco hevítőrudak a megfelelő kellékek. 

 

Elvesztél a sokszínű kínálatunkban? Ne habozz, keress minket elérhetőségeinken, hogy segíthessünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: ccobato healcier hevitorudak unicco
Az oldal tetejére