Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legerősebb és legenyhébb termékeink

Legerősebb és legenyhébb termékeink

A hevítőrudak tekintetében a nikotin mennyisége és az íz intenzitása, termékenként és márkánkként eltérő. Ha tudni szeretnéd, hogy melyek ilyen szempontból a legerősebb és legenyhébb termékeink, akkor olvasd végig ezt a cikket.

Hogyan használható a hevítő rúd?

 

Az általunk forgalmazott hevítőrudak bármely hagyományos, Heat-Not-Burn technológiával működő hevítőkészülékkel használhatóak, van azonban néhány kivétel. Ha érdekel, hogy miért, és szeretnél többet tudni a Heat-Not-Burn technológiáról, akkor olvasd el ezt a korábbi cikkünket. Kivételt képez a Glo hevítőkészülék, melybe az általános méretnél vékonyabb és hosszabb hevítő rúd való. Termékeink szintén nem használhatóak a YOWO készülékével, amely egy olyan dohányhevítő, amelybe hagyományos cigarettát kell helyezni, nem alkalmas tehát az általunk forgalmazott rövidebb hevítőrudak használatához. Mindkét készülékről találsz cikket az oldalunkon.

 

 

Nikotin és hevítőrúd

 

A nikotintartalom tekintetében a termékeink között nincsen jelentős különbség. A nikotinsót tartalmazó hevítőrudak általában egy-két százalék körüli nikotin mennyiséget tartalmaznak. A Genmist termékei például egy százalék körüli tartalommal készülnek, a Leme termékei 1,2-2 százalék nikotint tartalmaznak, míg a Heccig hevítőrudakban két százaléknyi nikotin található. Természetesen a nikotinmentes hevítőrudak egyáltalán nem tartalmaznak nikotint, így azok a legkíméletesebbek a szervezetedhez.

 

A cigi hatás

 

Ha azt hasonlítjuk össze, hogy milyen a dohányízű termékek ízélménye és az erősségük, illetve annak érzete, akkor a legerősebb a Genmist márka Klasszikus ízű terméke. Ez talán az egyik leginkább, hagyományos cigarettát idéző hevítőrúd. Az íze erőteljes dohányíz, miközben viszonylag könnyed, nincs torokkaparó érzés. Aki az erőteljesebb nikotin benyomásra, de picit lágyabb dohányízre vágyik, annak a Heccig Kentucky Tobacco terméke fogja elnyerni a tetszését. A kifejezetten könnyed hatást, mindkét szempontból, a Leme Original vagy a Genmist Light hevítőrúdja nyújtja.

 

Az ízélmény varázsa

 

Az ízesített hevítőrudak között a mentol az az íz, melynek talán a legszélesebb palettáját találhatjuk meg. Aki szereti a fagyos, átható mentolt, annak kitűnő választás a beszédes elnevezésű Heccig Erős mentol, mely nikotinos változatban érhető el. A nikotinmentes termékek közül a mentol szerelmeseinek érdemes a szintén Erős mentol nevű Healcier terméket választani. Ha valami gyengébbre vágysz, akkor pedig nézd meg a teljes mentolos kínálatunkat itt.

 

Annak, aki inkább a gyümölcsök dominanciájára vágyik, annak kihagyhatatlan a citrusos, kesernyés, zamatos Genmist Citrom, halvány mentolos háttérrel. Igazán nagy melegben megváltás lehet ez a hevítőrúd, mert garantáltan felfrissít és kellőképp hűsít. Szintén mentollal erősíti a Genmist a mesésen gyümölcsös Áfonya ízesítésű termékét, ami méltán a márka legnépszerűbb íze. Annak, aki még kevésbé erőteljes mentolos hatást szeretne az erős gyümölcs élmény mellé, annak ajánljuk a Heccig Epres hevítőrudat, mely kellemes tónusú, kifejezetten ízletes választás. Mindhárom termék nikotinos változatban kerül forgalomba, illetve a Genmist Áfonya íze nikotinmentesen is elérhető.

 

A nikotinmentes termékek között találjuk a visszafogottabb ízeket. Ilyen például a Heccig, Kávé ízű terméke, mely egy kifejezetten lágy élményt biztosít, semmilyen erőszakos ízhatás nem zavarja a fogyasztót, aki egyszerre élvezheti a dohányzás és a krémes tejeskávé zamatát, mindezt nikotin nélkül. Hasonlóan diszkrét, de finom választás a Heccig Vajas keksz ízű hevítőrúdja, mely édeskés lágy ízével, mentol nélkül varázsol el. Kínálat tehát van bőven, már csak válogatni kell…

 

Ha pedig további kérdésed van a termékkel vagy a témával kapcsolatban, akkor keress meg minket elérhetőségeinken.

Tartalomhoz tartozó címkék: genmist healcier hevitorudak
Az oldal tetejére