Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerd meg az új termékünket, a Mr. Blast aroma golyókat!

Ismerd meg az új termékünket, a Mr. Blast aroma golyókat!

A hevítőrudakról és hevítőkészülékekről már számos cikket találhattok az oldalunkon. Azonban a mai témánk egy újdonság, méghozzá a Mr. Blast márkájú aroma golyói, amik használhatók a Heabal,Lavie vagy Genmist hevítőrudakkal, és amikre akár már most le is csaphattok az áruházunkban. Ki ne szeretné, hogy kedvére váltogathassa a különféle ízeket a dohányzás során? Áfonya, alma, citrom, dinnye vagy licsi? Te melyik választanád? 

Finom Füst?

 

Az ízesített dohánytermékek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, hiszen lehetővé tették, hogy egy hétköznapi cigarettának kellemes íze és egyben illata is legyen. Egy ideje azonban már nem láthatjuk őket a boltok polcain - de ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen le kell mondanunk a kedvenc ízesítéseinkről.

 

Ugyanis megérkeztek hozzánk az úgynevezett aroma golyók, amik egy teljesen új ízt adnak a hevítőrudaknak. Itt a Mr. Blast termékcsalád, ami a köznyelvben használatos pattintós cigihez hasonlóan működik.

 

A pattintós cigarettától az aroma golyóig

 

Magyarországon még 2015-ben rebbent fel a hír az ízesített dohánytermékek tilalmával kapcsolatban, mert egy 2014-es uniós irányelv megtiltotta a különféle ízesítésű és alkotóelemeikben ízesítést tartalmazó dohánytermékeket. Továbbá ekkor az is kiderült, hogy 2020 májusáig nem minden esetben kell alkalmazni a szabályt és a tilalomba nem tartozik bele a szivar, a szivarka és a papírdohány.

 

 

Magyarország végül 2017 májusától valamennyi ízesített kapszulás (vagyis pattintós) cigaretta értékesítését megtiltotta sokak nagy bánatára, hiszen azóta itthon egyáltalán nem kapható (azonban néhány környező országban igen). 2020 májusától pedig újabb szigorítás lépett életbe, amelyet azzal indokoltak, hogy a fiatalok és nők körében még mindig különösen népszerűek az ízesített dohánytermékek. Emiatt a szabályozások célja az lesz, hogy minél kevésbé legyen vonzó a dohányzás főként a 14-25 év közöttiek számára. Így tehát hivatalosan azóta már semmiféle ízesített dohánytermék nem fellelhető a boltok piacán.

 

Ellenben ne felejtsük, hogy a hevítőrudak a hagyományos értelemben vett dohánytermékeknél egészségesebb alternatívát kínálnak - főleg, ha a nikotinmentes hevítőrudak mellett döntünk. A Mr. Blast aroma golyói azért is lettek az utóbbi időben népszerűek, mert a különféle ízesítések mellett a hevítőrudakkal kombinálva felidézhetjük a pattintós cigarettázás élményét.

  

Hogyan használjuk?

 

A Mr. Blast aroma golyók kifejezetten a nálunk megvásárolható zöld tea alapú innovatív és egészségre kevésbé káros hevítőrudakkal használhatók. Áruházunkban a Heabal, Genmist, és Darlings hevítőrudak kaphatóak. A kis golyó alakú kapszulák könnyedén elhelyezhetők a szűrőben, majd összenyomva pattanó hangot adnak (a pattintós elnevezés is innen ered) felszabadítva a választott ízesítést.

 

Jelenleg öt különböző íz közül választhattok:

  • alma
  • áfonya mentollal
  • citrom
  • dinnye
  • mentol
  • menta
  • kóla

Használatát megkönnyíti egy applikátor, amivel ki kell lyukasztani a szűrőt, majd az aroma golyót a hevítőrúd filterébe helyezni. Ezután már csak el kell pattintani és kész is! Áruházunkban találsz hozzá automata és kulcstartóra akasztható applikátort is.

  

Összetevők és ajánlás

 

Mindamellett, hogy a Mr. Blast aroma golyókkal még változatosabbá és élvezetesebbé teheted a hevítőrudak használatát, a golyók természetes összetevőkből készülnek és 100%-ban vegán.


Elsősorban a klasszikus dohányízű hevítőrudainkhoz ajánljuk az aroma golyókat, mert azok íztelenek. Az igazán kalandvágyó és kreatív emberek kikísérletezhetik a legjobb kombinációkat az ízesített hevítőrudak és aroma golyók vegyítésével.

 

Ha bármi kérdésed volna a termékekkel kapcsolatban, esetleg elakadnál a rendelés során, nyugodtan fordulj hozzánk.

Tartalomhoz tartozó címkék: genmist healcier hevitorudak
Az oldal tetejére