Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hevítőrúd élmény - első alkalom

Hevítőrúd élmény - első alkalom

Sok év dohányzás után nem könnyű bármilyen más alternatívára váltani vagy a leszokással próbálkozni. Hogy milyen élmény a hevítőrúd elsőre egy dohányos számára? Megtudhatod, ha elolvasod ezt a cikket.

Megfelelő felkészülés

 

Ahhoz, hogy a hagyományos cigarettát hevítőrúdra cseréld, nem lesz elegendő csupán más terméket vásárolni és a megszokott felszereléssel rágyújtani. Szükséged lesz ugyanis egy hevítőkészülékre, mely mivel némi beruházást igényel, érdemes alaposan körbenézni és átgondolni az igényeidet, szokásaidat, mielőtt a végleges döntést meghozod. Ehhez, és akár a hevítőrudak közötti választáshoz is segítség lehet, ha körbekérdezed barátaidat, rokonaidat, akik már a Heat-Not-Burn technológiát használják a dohányzáshoz. Néhány próba alkalmával te is teljesebb képet kaphatsz a segítségükkel a hevítőpiac termékkínálatával kapcsolatban, így még nagyobb az esélye, hogy könnyebb lesz a váltás, mint gondolnád.

 

 

Praktikus tudnivalók

 

A hevítőkészülékek alapvetően egyszerű szerkezetek, de lehet, hogy van akinek kicsit meg kell barátkoznia azzal, hogy a technológia szerepet kap a dohányzásban is. A készülék használati utasítása minden szükséges információt tartalmaz, így könnyedén össze tudsz szokni az eszközzel. Cserébe soha többé nem kell öngyújtó után kutatni és még az egészségednek is jót teszel. Érdemes az első hetekben többféle ízesítésű hevítőrudat kipróbálni, hogy biztosan megtaláld a saját kedvenceidet. Persze, ezzel kapcsolatban is hasznos meghallgatni mások ajánlásait, de az ízlés és az ízlelés nagyon szubjektív dolog, úgyhogy nem biztos, hogy ugyanazt fogod szeretni, mint a többiek.

 

A dohányzásélmény

 

Ne várd teljesen ugyanazt az élményt a hevítőrudaktól, mint amit a hagyományos cigaretta nyújt. Más lesz a mozdulat, más lesz az íz is. Az viszont mindenképpen pozitívum, például az elektromos cigarettákkal szemben, hogy itt ugyanúgy egy kisebb szertartás előzi meg a dohányzást, mint a ciginél. Előveszed a hevítőrudat, behelyezed a készülékbe, bekapcsolod azt és megvárod, amíg felhevíti a kellő hőfokra a rúd tartalmát. Ezután valamivel rövidebb ideig, mint a hagyományos ciginél, de élvezheted a dohányzás örömét.

 

Az is pozitívum, hogy ennek is van vége, tehát érezheted, hogy épp elszívtál egy szálat, így nem lesz egy végeláthatatlan dohányzás az egész nap. Eközben ráadásul kevesebb káros anyagot juttatsz a szervezetedbe és a környezetedbe, ráadásul nem leszel cigiszagú. A mozdulat és az íz pedig csak megszokás kérdése, gyorsan átállsz az új menetrendre.

 

Az íz kiválasztása

 

Biztosan van, akinek határozott elképzelése van, hogy milyen ízt keres, de sokan kísérleteznek szívesen, és szerencsére van is mivel. A hevítőrudak rendkívül sokféle ízesítésben elérhetőek, és az azonos ízek között is nagy különbségek vannak a különböző márkák esetében. Talán kicsit kényelmetlennek érzed, hogy míg cigiből már megvolt a szeretett márkád, amit gondolkodás nélkül kértél a boltban, most pedig újra kezdheted a keresgélést és próbálkozást. Azonban tekintheted ezt egy lehetőségnek is. A hagyományos cigi esetében már nem találkozhatsz semmilyen ízesítéssel, míg a hevítőrudak ízerdejében szabadon kalandozhatsz. Válaszd ki a kedvenceidet most! Itt találod a nikotinsót tartalmazó kínálatunkat. Itt pedig megtalálod az összes nikotinmentes hevítő rudat.

 

Próbálkozz bátran, és találd meg az összes neked való ízt! Ha pedig van még további kérdésed a témában, akkor keress minket elérhetőségeinken.

Tartalomhoz tartozó címkék: genmist healcier hevitorudak
Az oldal tetejére