Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Genmist - Legújabb termékeink bemutatása!

Genmist - Legújabb termékeink bemutatása!

Ha nem e-cigi és nem is cigaretta, akkor valójában mi? Ebben a blogcikkünkben bemutatjuk a legújabb Genmist termékeket!

 

Az alapötlet

A dohányzás káros hatásainak és melléktermékeinek megszüntetése inspirálta a Genmist termékek megjelentését, így nem meglepő, hogy ezt a vonalat képviselik a jelenben is. A cél egy alternatív dohánytermék kifejlesztése és forgalmazása. Ehhez rendkívül szerteágazó ismeretek, kísérletek szükségeltettek, amik dollár tízmilliókat emésztettek fel, hogy megszülethessenek a Genmist dohánymentes heets-ek. A tesztelés során nagyon szigorú kísérletek zajlanak, amik felelnek azért, hogy csakis biztonságos és tökéletesen élvezetes termékek kerüljenek elénk. A lehetséges egészségügyi hatásait is vizsgálják, amiknek a fényében egy sokkal egészségesebb alternatívát kapunk a dohányzásra.
 


 

Mitől különleges?

A genmist legfőbb előnye, hogy nem égetett, hanem hevített technológiával készülnek. Ebből kifolyólag nincs égés, így égéstermék sem. Sőt, nem is szabadulnak fel káros anyagok, amik növelnék a tüdőrák kockázatát.

A Genmist heets rudacskák kifejezett előnye, hogy nem tartalmaznak dohányt, viszont némi nikotinsót tartalmaznak így tökéletes megoldást jelentenek akkor, ha le szeretnél szokni a dohányzásról. Ez a legtöbb ember számára egy rögös út, amin sokszor előtör a vágy hogy "ideje feladni és ide egy egész dobozzal!". Szerencsére ezeknek a heets rudaknak köszönhetően valamivel könnyebb a dolgod, hiszen nem szakad meg teljesen a kapcsolatod a dohányzással. Ennek hála a mozdulat a rutin megmarad. Viszont sokkal kevesebb, és ártalmatlanabb módon kerül nikotin a szervezetedbe.

A Genmist rudacskák ízesítése

A Genmist dohánymentes heets hevítőrudacskák alapja nem a dohány, így alapvetően nikotinmentesek volnának, viszont a készítők hozzáadott nikotinsójának köszönhetően, egy fokkal közelebb áll a dohányboltokban kapható heets rudacskákhoz. Ezek a fekete alapú rudak csak az arra készített hevítőkészülékekkel használhatóak, önmagukban nem. Többféle aromával készülnek, hogy mindenki megtalálja a számára ideálisat, amit a legjobban kedvel. Ez jelenleg az egyik legoptimálisabb módja annak, hogy valakinek ne kelljen lemondania teljesen a nikotinról, hanem fokozatosan az áruházunkban kapható hevítőrudacskákat használva le tudjon szokni, vagy egészségesebb alternatívával folytassa a dohányzást.

A Genmist rudacskák a következő ízekben találhatóak meg az áruházunkban:

  • Klasszikus dohányíz
  • Enyhébb dohányíz
  • Áfonya
  • Menta
  • Kávé 

Mitől más a nikotinsó tartalmú hevítőrúd, mint a többi?

 

A fejlesztések során létrejött egy zöld tea alapú hevítőrúd széria, a Ccobato, ami igencsak kedveltté vált, és emellett rendelkezett még egy óriási nagy előnnyel is. A töltetnek hála nem tartalmaz nehézfémeket, ami így elégni vagy felhevülni sem tud, azaz a tüdő szempontjából igencsak jó választás, hiszen nem rakódik le és nem okoz egészségügyi károsodást. 

 

Ez az újdonság kapott egy kis extra nikotinsót, aminek következtében elkészült egy természetes, ám mégis nikotintartalmú hevítőrúd, mint az Unicco. Leginkább azoknak ideális választás, akik nem szeretnének egy életre leszámolni a nikotinfüggőséggel, illetve nem tudják letenni végleg a nikotint. Számukra ez jelenti a dohánymentes, de mégis nikotinnal ellátott élvezetet. 

 

Szerencsére a hevítőkészülékek jelentős része kompatibilis egymással, így semmi akadálya annak sem, ha nikotintartalmút hevítőrudat hagynánk el és cserélnénk nikotinmentesre, nem szükséges hevítőkészüléket cserélni, csak alaposan kitisztítani a használat előtt

 

 

A nikotinsó legfőbb előnye abban rejlik, hogy a keletkező gőzt könnyebb belélegezni, és ezáltal az elfogyasztható nikotinkoncentráció is megnövekszik. A nikotinsót ma már használhatjuk hevítőrudakban és e-liquidekben egyaránt. Legtöbb tapasztalat azt mutatja, hogy mivel az Unicco kevesebb nikotinsót tartalmaz, így nem is olyan erős, mint a Genmist. Elmondások szerint a Genmist áll erősségben és ízben a legközelebb a hagyományos dohányboltokban kapható heets hevítőrudakhoz.

 

Kinek és mikor való?

 

A Genmist termékeit nehéz így beskatulyázni, hogy kinek is való igazán, de leginkább talán azoknak, akik értékelik a füstmentes, illatos, gyümölcsös aromákat. 

 

Emellett fokozottan ajánlott azoknak az embereknek, akik szeretnének leszokni a dohányzásról, de legalább csökkenteni akarnak a mennyiségen. Ha pedig már ismered a különféle hevítőrudakat, akkor talán itt az ideje, hogy kipróbáld ezt is. Könnyen lehet, hogy a dohánytartalmú hevítőrudakról szeretnél leszokni, így az Genmist átmenetet képez a dohányzás és a leszokás között. Ha pedig már úgy érzed, hogy sikerült letenni a nikotint, akkor következhetnek a különféle nikotinmentes hevítőrudak. Ezek bár nem tartalmaznak nikotint, de a dohányzás élményét nem veszik el senkitől. Tehát lehet, leszoknál, de hiányzik a reggelihez a jól megszokott mozdulatsor. Ilyenkor tegyél kivételt, hiszen ahhoz, hogy hatékony legyen a leszokás, kell valami, amibe kapaszkodni lehet. Ilyen esetben a nikotinmentes vagy a Genmist és az Unicco hevítőrudak a megfelelő kellékek. 

 

Elvesztél a sokszínű kínálatunkban? Ne habozz, keress minket elérhetőségeinken, hogy segíthessünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: genmist hevitorudak
Az oldal tetejére