Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

genmist

A dohányzás jövője és a leszokás

2021. 08. 02. 11:41:42
Korunk előrehaladtával egyre több alternatíva jelenik meg a dohányzás helyettesítésére. Az senki számára nem kérdés, hogy a cigarettázás káros szenvedély és évente több millió ember haláláért felel. A nikotintól már szinte minden módon megpróbáltak leszokni a dohányzók - több-kevesebb sikerrel.

 

A munka és a dohányzás - okok, hatások, megoldások

2021. 04. 30. 11:46:48

A munkahelyi dohányzás nem egy ritka jelenség. Mindenki számára ismerős lehet a kép, ahogyan akár stresszcsökkentés céljából, akár egy kis kiszakadás céljából otthagyja a munkát és kimegy elszívni egy cigit. Ha ez a kép nem is, az biztosan ismerős, hogy nem mi, de egy másik kollégánk teszi ezt, mi pedig kissé igazságtalannak éljük meg a helyzetet. Ma tehát a munkahelyi dohányzás témáját járjuk körbe.

Heat-Not-Burn földrajz – hol, milyen hevítőkészülék kapható?

2021. 04. 02. 11:44:49

Nos, magáról a Heat-Not-Burn technológiáról és a hevítőrudakról már sokat olvashattatok, de itt az ideje arról is átfogó képet adni, hogy mely hevítőkészülékek pontosan hol elérhetők a világon. A választék sokkal szélesebb, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen itthon a dohányboltokban egyelőre egyféle márka termékeivel találkozhatunk a polcokon. Azonban mi felkutattuk Nektek, hogy a világ mely részein, mely hevítőkészülékek népszerűek és melyek a legfontosabb jellemzőik.

Minden a BAT glo hevítőkészülékekről és a hozzá tartozó hevítőrudakról

2021. 03. 09. 12:11:03

A dohányzás alternatív módjai egyre népszerűbbek és gyakoribbak a világon. Ezúttal a British American Tobacco "glo" elnevezésű hevítőkészülékről lesz szó. Jó hír, hogy a hazai dohányboltokban épp nemrég jelentek meg a Glo hevítőkészülékek és a hozzájuk tartozó hevítőrudak. Egyelőre néhány alapízt és néhány pattintós hevítőrudat próbálhatunk ki hozzá.

Az áruházunkban kapható hevítőrudak nem használhatók ezzel a készülékkel, de mindenképpen érdemes többet tudni róla.

Mennyire káros a hő hatása a tüdőre? Mi a megoldás?

2021. 02. 25. 11:23:13

A dohányzás káros és egészségromboló hatásairól szóló cikkekkel már a padlást is meg lehetne tölteni, hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire nem érdemes dohányozni. Persze a legtöbb helyen csak a nikotinról van szó, pedig ennél sokkal károsabb, sőt akár olyan okok is jelen lehetnek, amikre a többség nem is gondol. Lássuk a hő hatását a tüdőre!

A dohány és a hevítőrudak Magyarországon

2021. 02. 25. 11:08:58

Te is felfedezted már a hevítőrudak izgalmas és finom világát? Lecserélted már a hagyományos cigarettát egy kevésbé kockázatos megoldásra? Szerencsére többféle megoldás is rendelkezésedre áll, ha meg akarsz szabadulni a füstölés okozta kellemetlen és hátrányos hatásoktól. Maradjunk velünk, mert a mai témánk a dohány és hevítőrudak Magyarországon!

 

Ismerd meg az új termékünket, a Mr. Blast aroma golyókat!

2021. 02. 14. 19:39:37

A hevítőrudakról és hevítőkészülékekről már számos cikket találhattok az oldalunkon. Azonban a mai témánk egy újdonság, méghozzá a Mr. Blast márkájú aroma golyói, amik használhatók a Heabal,Lavie vagy Genmist hevítőrudakkal, és amikre akár már most le is csaphattok az áruházunkban. Ki ne szeretné, hogy kedvére váltogathassa a különféle ízeket a dohányzás során? Áfonya, alma, citrom, dinnye vagy licsi? Te melyik választanád? 

FOMO és a cigi kapcsolata

2021. 01. 11. 19:23:40

Leszoknál a cigiről, de úgy érzed, hogy ki fognak nézni a társaságból, és így kimaradsz valamiből? Mit tegyél, hogy ne maradj ki a bulikból, de az egészségedet se veszélyeztesd? Lássuk a FOMO és a cigi témakörét!

 

Miért mások a hevítőrudak, mint az E-cigi?

2021. 01. 11. 19:05:46

Mikor valaki először találkozik a hevített dohány vagy éppen a nikotinmentes hevítőrúd fogalmával, gyakori reakció, hogy csak legyint, hogy "már megint csak az E-cigi". Pedig ez óriási tévedés, hiszen rengeteg különbség van közöttük. Nézzük is meg, miért más, mint az E-cigi!

 

Mi van benne, ha nem dohány? Lássuk!

2020. 11. 26. 15:57:44
Bizonyára hallottál már a hevítőrudakról és arról, hogy mennyivel egészségesebb a heat-not-burn technológia, mint a hagyományos cigarettáé, hiszen itt vagy. De vajon mindent tudsz ezekről a különleges készülékekről és a hozzá tartozó rudakról? Tényleg vannak dohánytartalmú és mentes darabok? De akkor mi van benne, ha nem dohány?
Az oldal tetejére