Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

genmist

Nemdohányzók világnapja

2022. 05. 23. 14:04:49

Manapság már számos világnap létezik, melyek legtöbbje azt a célt szolgálja, hogy felhívja a figyelmet egy adott problémára vagy kérdésre. Ezek közül vannak nagyobb események, mint például a Valentin-nap február 14-én, a Nemzetközi Nőnap március 8-án vagy a Föld napja április 22-én, melyekhez világszinten rendezvények kapcsolódhatnak. Illetve vannak csak hazai berkekben ünnepelt dátumok, mint a magyar kultúra napja január 22-én, a magyar sajtó napja március 15-én vagy a magyar költészet napja április 11-én.

Top 3 nikotinos és nikotinmentes hevítőrúd bemutatása

2022. 05. 23. 13:51:16

A legjobbak kiválasztása sosem könnyű feladat, miközben aki hevítőkészüléket használ, mindig keresi az igazi ízt. Ha szeretnéd tudni, hogy szerintünk mely márkák, milyen ízesítései fértek bele a Top válogatásba, akkor olvasd végig ezt a cikket!

Legerősebb és legenyhébb termékeink

2022. 05. 18. 12:41:08

A hevítőrudak tekintetében a nikotin mennyisége és az íz intenzitása, termékenként és márkánkként eltérő. Ha tudni szeretnéd, hogy melyek ilyen szempontból a legerősebb és legenyhébb termékeink, akkor olvasd végig ezt a cikket.

Hevítőrúd élmény - első alkalom

2022. 05. 18. 11:47:48

Sok év dohányzás után nem könnyű bármilyen más alternatívára váltani vagy a leszokással próbálkozni. Hogy milyen élmény a hevítőrúd elsőre egy dohányos számára? Megtudhatod, ha elolvasod ezt a cikket.

Milyen ízekben kapható? Bemutatjuk az ízeket!

2022. 05. 18. 11:38:51

Míg a hagyományos cigaretták esetében az utóbbi években megszüntették a különféle ízesítéseket, a hevítőrudak között mindenki megtalálja a szívéhez legkedvesebb ízt. A cigaretta dohány íze, vagy a különféle mentolos, gyümölcsös és egyéb különleges aromák széles palettáját találhatod meg nálunk is. Olvass tovább, ha még többet szeretnél tudni a hevítőrudak ízvilágáról!

A tüdő regenerálódása dohányzás után

2022. 04. 26. 15:07:04

A szervezetünk öngyógyító képessége bámulatos. Egy mély vágás vagy eltávolított fog helye néhány napon belül beforr, több belső szervünket kicserélhetjük másikra és azok hibátlanul tudnak működni hosszú évekig, de akár egy elvesztett végtag helye is képes begyógyulni. Szerencsére a tüdőnk is rendelkezik a megújulás képességével. Olvass tovább, ha érdekel, hogy hogyan regenerálódik a légzőszervünk a dohányos évek után.

Dohányzás és mellkasi fájdalom összefüggése

2022. 04. 26. 14:19:25

A dohányzás gyakran eleinte csak buli, aztán szenvedély és sokaknál egy idő után már súlyos függőség. A lelki oldal mellett számos káros fizikai hatással is bír a cigaretta. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mi az összefüggés a dohányzás és a mellkasi fájdalom között.

Tanácsok azoktól, akik már letették a cigit

2022. 04. 26. 14:12:57

Rossz szokásainkkal kapcsolatban gyakran tudjuk azt gondolni, hogy bármikor képesek vagyunk máshogy csinálni vagy abbahagyni. A gond általában akkor következik be, amikor meg is próbáljuk azt. Sok esetben ilyenkor derül ki, hogy bizony nem mi uraljuk azt a bizonyos tevékenységet vagy szert, hanem az ural minket. De lássuk, mit mondanak azok, akiknek sikerült megszabadulni a cigaretta függőségtől, és ma már füst nélkül élik az életüket.

Dohányzás a terhesség alatt

2022. 04. 26. 13:46:02

Talán az egyik legtöbbeket megbotránkoztató látvány a dohányzó kismama képe. Persze, nincsen könnyű helyzetben egy hosszú évek vagy évtizedek óta dohányzó nő, amikor a leszokásra kerül a sor, de a magzat védelmében mindenképpen meg kell szabadulni ettől a káros szenvedélytől. Hogy hogyan hat a dohányzás azokra, akik mégsem teszik le a cigarettát a babavárás idején, azt megtudhatod ebből a cikkből.

Okok, amiért az ausztrálok le tudnak szokni

2022. 04. 19. 14:15:17

Szenvedély vagy egészség? Kinek, mikor, melyik a fontosabb? A dohányzással kapcsolatos legnehezebb dolog a leszokás. Ha épp most döntöttél úgy, hogy te is rászánod magadat, de nem tudod még hogyan kezdj neki, akkor olvasd el ezt a korábbi cikkünket! Ebben a cikkben pedig bemutatjuk, mivel próbálkoznak az ausztrálok a siker érdekében.  

Az oldal tetejére