Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ccobato - Minden, amit tudni érdemes róla

Ccobato - Minden, amit tudni érdemes róla

Figyelj jól, mert ebben a cikkben mesélünk az új kedvenc hevítőrúd márkádról, valamint arról, hogy milyen ízekben tudod kipróbálni. 

Múlt és jelen a Ccobatonál

A vállalat 2019-ben alakult meg, ami nem tűnik nagy időszaknak, de amit ez idő alatt létrehoztak, az igenis kivételes. Mivel elkötelezett támogatói az egészséges életmódnak, így mindent elkövetnek a dohányzás egy egészséges alternatívájának a megteremtéséért. Éppen így születtek meg a különféle nikotinmentes hevítőrudak.

Igazán nagy segítséget nyújt a leszokni vágyó dohányosoknak, hiszen káros anyagtól mentesen tehetik le a cigarettát és juthatnak egy jóval egészségesebb lehetőséghez a dohányzás terén. Bár a nikotinhiánnyal meg kell küzdeni a mindennapokban, de legalább a jól megszokott mozdulatsorról nem kell lemondani, ami már megnyugtató hatással van a szervezetre.

A Ccobato termékek minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami ahhoz szükséges, hogy megbízhatóan használhassa bárki. 

Mitől más a Ccobato terméke?

A Ccobato termékek nagyban különböznek a hagyományos dohánytermékektől. Kezdve azzal, hogy nem minősülnek dohányterméknek, hiszen egyáltalán nem tartalmaznak dohányt, sem pedig a hozzá kapcsolódó káros anyagokat. Alapvető különbség van a működésükben is, mivel a használatuk során nem égésről van szó, így a káros égéstermékek nem jutnak el a tüdőbe, sem pedig a környezetbe. Ezzel sokat tesz az ember a saját és a körülötte élők egészségéért egyaránt, hiszen nem csak a levegőbe nem jut a káros anyagokból, de a passzív dohányzást is megszünteti, kiküszöböli.

A hevített rudacskák nem tartalmaznak dohányt és nikotint, így semmiképp nem keverendő össze az e-cigi és az IQOS termékekkel, mivel azok lényege a dohánytermékek hevítése, így nem segítik sem a leszokást, sem az egészségesebb életmódot.

Az alapját zöld tea és oolong tea adja, ami miatt édeskés aromája van, és ezenfelül persze választhatunk ízesített variációt is. Többféle aromával kapható, így biztosan mindenki megtalálja a számára ideális ízvilágot. Mivel a fentieken kívül még alapanyagát képezi a menta is, így egy minimális mentolos beütése mindig lesz a nikotinmentes heets rudacskáknak. 

Nagy előnye ezeknek a termékeknek, hogy azáltal, hogy eltűnik a nikotin az életünkből, többféle jótékony hatásról számolhatunk be. Ilyen például az ízlelés és szaglás intenzívebbé válása, a könnyebb légzés, kellemes lehelet és persze nagyfokú, intenzív élet visszatérése. 

Többféle ízben kaphatóak a rudacskák, melyek az alábbiak:

  • Kávé
  • Áfonya
  • Őszibarack
  • Sárgadinnye
  • Levendula

Hogyan használjuk?

Mivel ez nem egy égési folyamat következtében jön létre, így önmagukban nem, csak hevítővel használhatóak. Ezeket ma már mindenhol, főleg Nemzeti Dohányboltokban lehet beszerezni, de az igazán trendi darabokat érdemes megrendelni a gyártó weboldaláról.

Egy dobozban a hagyományos cigihez hasonlóan 20 darab rudacska található, ami nagyságrendileg ugyanannyi idő dohányzási élményt biztosít, mint a sima cigaretta, azaz körülbelül 100 percet összesen. 

Alább pedig megtalálod a legkedveltebb ízeket, amiket neked is érdemes kipróbálnod.

Tartalomhoz tartozó címkék: ccobato hevitorudak
Az oldal tetejére