Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Áfonyás termékeink íztesztje

Mai cikkünkben elhoztuk Nektek a nagy áfonyás hevítőrúd tesztet! Egy nagyon kedves vásárlónk posztja alapján írtuk meg a cikket, ezúton is köszönjük Svidrán Sándornak a részletes bemutatót.  

 

Kávés termékeink íztesztje

Legújabb cikkünkben egy íztesztet hozunk Nektek, méghozzá a kávés ízesítések nagy megversenyeztetését! A szövegért köszönet Svidrán Sándornak, aki a tesztet elvégezte és tartalmasan véleményezte. 

 

A passzív dohányzás következményei

Ebben a cikkben a passzív dohányzásról beszélünk kicsit bővebben, illetve osztunk meg olyan információkat, amiket érdemes lehet figyelembe venni, amikor legközelebb társaságban gyújtunk rá egy cigarettára. Jó olvasást kívánunk, reméljük tetszeni fog! 

 

A vízipipa összetevői és mítoszai

Ebben a cikkben sokak által már kipróbált vizipipát mutatjuk be bővebben, és próbálunk a végére járni, hogy vajon ez az egészségesebb, vagy az áruházunkan kapható hevítőrudak bizonyulnak jobb megoldásna? Ha nem annyira ismered a vizipipa eredetét, illetve lényegét akkor ezt a cikket neked ajánljuk! 

 

A dohányzás jövője és a leszokás

Korunk előrehaladtával egyre több alternatíva jelenik meg a dohányzás helyettesítésére. Az senki számára nem kérdés, hogy a cigarettázás káros szenvedély és évente több millió ember haláláért felel. A nikotintól már szinte minden módon megpróbáltak leszokni a dohányzók - több-kevesebb sikerrel.

 

A munka és a dohányzás - okok, hatások, megoldások

A munkahelyi dohányzás nem egy ritka jelenség. Mindenki számára ismerős lehet a kép, ahogyan akár stresszcsökkentés céljából, akár egy kis kiszakadás céljából otthagyja a munkát és kimegy elszívni egy cigit. Ha ez a kép nem is, az biztosan ismerős, hogy nem mi, de egy másik kollégánk teszi ezt, mi pedig kissé igazságtalannak éljük meg a helyzetet. Ma tehát a munkahelyi dohányzás témáját járjuk körbe.

Heat-Not-Burn földrajz – hol, milyen hevítőkészülék kapható?

Nos, magáról a Heat-Not-Burn technológiáról és a hevítőrudakról már sokat olvashattatok, de itt az ideje arról is átfogó képet adni, hogy mely hevítőkészülékek pontosan hol elérhetők a világon. A választék sokkal szélesebb, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen itthon a dohányboltokban egyelőre egyféle márka termékeivel találkozhatunk a polcokon. Azonban mi felkutattuk Nektek, hogy a világ mely részein, mely hevítőkészülékek népszerűek és melyek a legfontosabb jellemzőik.

Minden a BAT glo hevítőkészülékekről és a hozzá tartozó hevítőrudakról

A dohányzás alternatív módjai egyre népszerűbbek és gyakoribbak a világon. Ezúttal a British American Tobacco "glo" elnevezésű hevítőkészülékről lesz szó. Jó hír, hogy a hazai dohányboltokban épp nemrég jelentek meg a Glo hevítőkészülékek és a hozzájuk tartozó hevítőrudak. Egyelőre néhány alapízt és néhány pattintós hevítőrudat próbálhatunk ki hozzá.

Az áruházunkban kapható hevítőrudak nem használhatók ezzel a készülékkel, de mindenképpen érdemes többet tudni róla.

Mennyire káros a hő hatása a tüdőre? Mi a megoldás?

A dohányzás káros és egészségromboló hatásairól szóló cikkekkel már a padlást is meg lehetne tölteni, hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire nem érdemes dohányozni. Persze a legtöbb helyen csak a nikotinról van szó, pedig ennél sokkal károsabb, sőt akár olyan okok is jelen lehetnek, amikre a többség nem is gondol. Lássuk a hő hatását a tüdőre!

A dohány és a hevítőrudak Magyarországon

Te is felfedezted már a hevítőrudak izgalmas és finom világát? Lecserélted már a hagyományos cigarettát egy kevésbé kockázatos megoldásra? Szerencsére többféle megoldás is rendelkezésedre áll, ha meg akarsz szabadulni a füstölés okozta kellemetlen és hátrányos hatásoktól. Maradjunk velünk, mert a mai témánk a dohány és hevítőrudak Magyarországon!

 

Az oldal tetejére