Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Legerősebb és legenyhébb termékeink

A hevítőrudak tekintetében a nikotin mennyisége és az íz intenzitása, termékenként és márkánkként eltérő. Ha tudni szeretnéd, hogy melyek ilyen szempontból a legerősebb és legenyhébb termékeink, akkor olvasd végig ezt a cikket.

Hevítőrúd élmény - első alkalom

Sok év dohányzás után nem könnyű bármilyen más alternatívára váltani vagy a leszokással próbálkozni. Hogy milyen élmény a hevítőrúd elsőre egy dohányos számára? Megtudhatod, ha elolvasod ezt a cikket.

Milyen ízekben kapható? Bemutatjuk az ízeket!

Míg a hagyományos cigaretták esetében az utóbbi években megszüntették a különféle ízesítéseket, a hevítőrudak között mindenki megtalálja a szívéhez legkedvesebb ízt. A cigaretta dohány íze, vagy a különféle mentolos, gyümölcsös és egyéb különleges aromák széles palettáját találhatod meg nálunk is. Olvass tovább, ha még többet szeretnél tudni a hevítőrudak ízvilágáról!

A tüdő regenerálódása dohányzás után

A szervezetünk öngyógyító képessége bámulatos. Egy mély vágás vagy eltávolított fog helye néhány napon belül beforr, több belső szervünket kicserélhetjük másikra és azok hibátlanul tudnak működni hosszú évekig, de akár egy elvesztett végtag helye is képes begyógyulni. Szerencsére a tüdőnk is rendelkezik a megújulás képességével. Olvass tovább, ha érdekel, hogy hogyan regenerálódik a légzőszervünk a dohányos évek után.

Dohányzás és mellkasi fájdalom összefüggése

A dohányzás gyakran eleinte csak buli, aztán szenvedély és sokaknál egy idő után már súlyos függőség. A lelki oldal mellett számos káros fizikai hatással is bír a cigaretta. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mi az összefüggés a dohányzás és a mellkasi fájdalom között.

Tanácsok azoktól, akik már letették a cigit

Rossz szokásainkkal kapcsolatban gyakran tudjuk azt gondolni, hogy bármikor képesek vagyunk máshogy csinálni vagy abbahagyni. A gond általában akkor következik be, amikor meg is próbáljuk azt. Sok esetben ilyenkor derül ki, hogy bizony nem mi uraljuk azt a bizonyos tevékenységet vagy szert, hanem az ural minket. De lássuk, mit mondanak azok, akiknek sikerült megszabadulni a cigaretta függőségtől, és ma már füst nélkül élik az életüket.

Dohányzás a terhesség alatt

Talán az egyik legtöbbeket megbotránkoztató látvány a dohányzó kismama képe. Persze, nincsen könnyű helyzetben egy hosszú évek vagy évtizedek óta dohányzó nő, amikor a leszokásra kerül a sor, de a magzat védelmében mindenképpen meg kell szabadulni ettől a káros szenvedélytől. Hogy hogyan hat a dohányzás azokra, akik mégsem teszik le a cigarettát a babavárás idején, azt megtudhatod ebből a cikkből.

Okok, amiért az ausztrálok le tudnak szokni

Szenvedély vagy egészség? Kinek, mikor, melyik a fontosabb? A dohányzással kapcsolatos legnehezebb dolog a leszokás. Ha épp most döntöttél úgy, hogy te is rászánod magadat, de nem tudod még hogyan kezdj neki, akkor olvasd el ezt a korábbi cikkünket! Ebben a cikkben pedig bemutatjuk, mivel próbálkoznak az ausztrálok a siker érdekében.  

A dohányzás hatása a bőrünkre

A felvilágosító kampányoknak köszönhetően ma már tudjuk, hogy mennyi káros hatása van a dohányzásnak. Többek között rombolja az immunrendszerünket és a reprodukciós képességünket, gyengíti a csontjainkat, károsítja a tüdőnket és az érrendszerünket. De vajon milyen hatással van a cigaretta a bőrünkre?  

A nikotin pozitív hatásai

A nikotin, mivel a dohányzáshoz kapcsoljuk, sok negatív kritikát kap, pedig, ugyan nagy mennyiségben halálos méreg, kis mennyiségben gyógyszer is válhat belőle. Ha nem csomagoljuk papírba és égetjük el, több ezer más toxin és rákkeltő anyag társaságában, akkor számos pozitív hatást fejt ki az emberi szervezetre. 

Az oldal tetejére