Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Mennyire káros a hő hatása a tüdőre? Mi a megoldás?

A dohányzás káros és egészségromboló hatásairól szóló cikkekkel már a padlást is meg lehetne tölteni, hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire nem érdemes dohányozni. Persze a legtöbb helyen csak a nikotinról van szó, pedig ennél sokkal károsabb, sőt akár olyan okok is jelen lehetnek, amikre a többség nem is gondol. Lássuk a hő hatását a tüdőre!

A dohány és a hevítőrudak Magyarországon

Te is felfedezted már a hevítőrudak izgalmas és finom világát? Lecserélted már a hagyományos cigarettát egy kevésbé kockázatos megoldásra? Szerencsére többféle megoldás is rendelkezésedre áll, ha meg akarsz szabadulni a füstölés okozta kellemetlen és hátrányos hatásoktól. Maradjunk velünk, mert a mai témánk a dohány és hevítőrudak Magyarországon!

 

Ismerd meg az új termékünket, a Mr. Blast aroma golyókat!

A hevítőrudakról és hevítőkészülékekről már számos cikket találhattok az oldalunkon. Azonban a mai témánk egy újdonság, méghozzá a Mr. Blast márkájú aroma golyói, amik használhatók a Ccobato, Unicco vagy Genmist hevítőrudakkal, és amikre akár már most le is csaphattok az áruházunkban. Ki ne szeretné, hogy kedvére váltogathassa a különféle ízeket a dohányzás során? Áfonya, alma, citrom, dinnye vagy licsi? Te melyik választanád? 

Minden, amit tudni akartál a nikotinsóról

Ki ne lenne tisztában a dohányzás súlyosan egészségkárosító hatásaival, azzal, hogy mit okoz a szervezetben és persze a passzív dohányzás lényegével. A legegyszerűbb módszer persze az, ha rá sem szokunk, de ha már ez nem opció, akkor nem árthat, ha találunk egy kevésbé ártalmas variációt. Tudjuk meg a legfontosabbakat a nikotinsóról és arról, hogy miként is használják. 

 

 

 

Minden, amit az Unicco - márka kapcsán tudni kell

Te tudod, hogy miben más az Unicco mint minden más? A válasz a nikotinsó, a legjobb megoldás, ha nehezen megy a leszokás.

5+1 tény a hevítőkészülékekről és hevítőrudakról

Bár a hevítőkészülékek és a hevítőrudak nem színesítik olyan régen az életünket, így még a többség csak ismerkedik. Ettől függetlenül rengeteg mindent tudunk már róluk, így meglehetősen nehéz igazi újdonságokkal előrukkolni. De azért mi megpróbáljuk, íme, 5+1 tény a hevítőkészülékekről és hevítőrudakról

 

Dohányzás története, evolúció – hogyan jutottunk ehhez a technológiához?

Bár már sok cikkünk született a témában, lassan ideje átvenni azt is, hogy mi a dohányzás, honnan származik, és hogyan is jutott el hozzánk?! Az sem mindegy, hogy miért és mikor jött létre a heat-not-burn technológia, és milyen előnyei vannak a hagyományos cigivel szemben. Járjunk utána a dohányzás történetének, evolúciójának, lássuk, hogy jutottunk ehhez a technológiához!

 

Dohányzás - miért szokunk rá? Íme, a válaszok

Aki valaha is dohányzott, tudja, hogy milyen erős kötődés alakul ki a cigaretta és a mindennapok között. Az egymás nélkül elképzelhetetlen reggeli szeánszok, amikor a kávé és a cigi nyújtja azt a kombinációt, ami nélkül nem kezdődhet jól a nap. De vajon miért szokunk rá a dohányzásra?

 

FOMO és a cigi kapcsolata

Leszoknál a cigiről, de úgy érzed, hogy ki fognak nézni a társaságból, és így kimaradsz valamiből? Mit tegyél, hogy ne maradj ki a bulikból, de az egészségedet se veszélyeztesd? Lássuk a FOMO és a cigi témakörét!

 

Miért mások a hevítőrudak, mint az E-cigi?

Mikor valaki először találkozik a hevített dohány vagy éppen a nikotinmentes hevítőrúd fogalmával, gyakori reakció, hogy csak legyint, hogy "már megint csak az E-cigi". Pedig ez óriási tévedés, hiszen rengeteg különbség van közöttük. Nézzük is meg, miért más, mint az E-cigi!

 

Az oldal tetejére